Ferrous Sulfate

Стягащ
● Без риск

Какво е Ferrous Sulfate?

Ferrous Sulfate е козметична съставка с функция: стягащ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: FERROUS SULFATE CAS 7720-78-7

Продукти в Savly с Ferrous Sulfate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Ferrous Sulfate?

Ferrous Sulfate е козметична съставка с функция: стягащ.

Безопасна ли е съставката Ferrous Sulfate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ferrous Sulfate?

В Savly има 1 продукта с Ferrous Sulfate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ferrous Sulfate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan