Egg Yolk Extract

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Egg Yolk Extract?

Egg Yolk Extract е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: EGG YOLK EXTRACT CAS 91080-17-0

Продукти в Savly с Egg Yolk Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Egg Yolk Extract?

Egg Yolk Extract е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Egg Yolk Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Egg Yolk Extract?

В Savly има 1 продукта с Egg Yolk Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Egg Yolk Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan