Dipsacus Sylvestris Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Dipsacus Sylvestris Extract?

Dipsacus Sylvestris Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DIPSACUS SYLVESTRIS EXTRACT CAS 90131-47-8

Продукти в Savly с Dipsacus Sylvestris Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Dipsacus Sylvestris Extract?

Dipsacus Sylvestris Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Dipsacus Sylvestris Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Dipsacus Sylvestris Extract?

В Savly има 1 продукта с Dipsacus Sylvestris Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Dipsacus Sylvestris Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan