Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate

Сърфактант, омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate?

Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate е козметична съставка с функция: сърфактант, омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DI-PPG-2 MYRETH-10 ADIPATE

Продукти в Savly с Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate?

Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate е козметична съставка с функция: сърфактант, омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate?

В Savly има 1 продукта с Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Di-PPG-2-Myreth-10 Adipate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan