Decyl Alcohol

Сърфактант, пенообразувател, омекотител
● Без риск

Какво е Decyl Alcohol?

Decyl Alcohol е козметична съставка с функция: сърфактант, пенообразувател, омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DECYL ALCOHOL CAS 112-30-1

Продукти в Savly с Decyl Alcohol (2)

Често задавани въпроси

Какво е Decyl Alcohol?

Decyl Alcohol е козметична съставка с функция: сърфактант, пенообразувател, омекотител.

Безопасна ли е съставката Decyl Alcohol?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Decyl Alcohol?

В Savly има 2 продукта с Decyl Alcohol: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Decyl Alcohol в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan