Deceth-8

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Deceth-8?

Deceth-8 е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DECETH-8 CAS 26183-52-8

Продукти в Savly с Deceth-8 (1)

Често задавани въпроси

Какво е Deceth-8?

Deceth-8 е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Deceth-8?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Deceth-8?

В Savly има 1 продукта с Deceth-8: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Deceth-8 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan