Crinum Asiaticum Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Crinum Asiaticum Extract?

Crinum Asiaticum Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CRINUM ASIATICUM EXTRACT CAS 93333-92-7

Продукти в Savly с Crinum Asiaticum Extract (4)

Често задавани въпроси

Какво е Crinum Asiaticum Extract?

Crinum Asiaticum Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Crinum Asiaticum Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Crinum Asiaticum Extract?

В Savly има 4 продукта с Crinum Asiaticum Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Crinum Asiaticum Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan