Convallaria Majalis Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Convallaria Majalis Extract?

Convallaria Majalis Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CONVALLARIA MAJALIS EXTRACT CAS 84082-46-2

Продукти в Savly с Convallaria Majalis Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Convallaria Majalis Extract?

Convallaria Majalis Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Convallaria Majalis Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Convallaria Majalis Extract?

В Savly има 1 продукта с Convallaria Majalis Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Convallaria Majalis Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan