Cocoyl Hydrolyzed Keratin

Сърфактант, почистващ, антистатик
● Без риск

Какво е Cocoyl Hydrolyzed Keratin?

Cocoyl Hydrolyzed Keratin е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, антистатик. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: COCOYL HYDROLYZED KERATIN

Продукти в Savly с Cocoyl Hydrolyzed Keratin (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cocoyl Hydrolyzed Keratin?

Cocoyl Hydrolyzed Keratin е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, антистатик.

Безопасна ли е съставката Cocoyl Hydrolyzed Keratin?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cocoyl Hydrolyzed Keratin?

В Savly има 1 продукта с Cocoyl Hydrolyzed Keratin: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cocoyl Hydrolyzed Keratin в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan