Cocoyl Hydrolyzed Elastin

Филмообразуващ, грижа за косата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Cocoyl Hydrolyzed Elastin?

Cocoyl Hydrolyzed Elastin е козметична съставка с функция: филмообразуващ, грижа за косата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: COCOYL HYDROLYZED ELASTIN

Продукти в Savly с Cocoyl Hydrolyzed Elastin (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cocoyl Hydrolyzed Elastin?

Cocoyl Hydrolyzed Elastin е козметична съставка с функция: филмообразуващ, грижа за косата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Cocoyl Hydrolyzed Elastin?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cocoyl Hydrolyzed Elastin?

В Savly има 1 продукта с Cocoyl Hydrolyzed Elastin: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cocoyl Hydrolyzed Elastin в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan