Citrus Reticulata Peel Oil

Аромат, вкус, дезодорант
● Без риск

Какво е Citrus Reticulata Peel Oil?

Citrus Reticulata Peel Oil е козметична съставка с функция: аромат, вкус, дезодорант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CITRUS RETICULATA PEEL OIL CAS 8008-31-9

Продукти в Savly с Citrus Reticulata Peel Oil (3)

Често задавани въпроси

Какво е Citrus Reticulata Peel Oil?

Citrus Reticulata Peel Oil е козметична съставка с функция: аромат, вкус, дезодорант.

Безопасна ли е съставката Citrus Reticulata Peel Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Citrus Reticulata Peel Oil?

В Savly има 3 продукта с Citrus Reticulata Peel Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Citrus Reticulata Peel Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan