Ci 10316

Оцветител
● Без риск

Какво е Ci 10316?

Ci 10316 е козметична съставка с функция: оцветител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CI 10316 Приложение IV на Регламент 1223/2009 CAS 846-70-8

Продукти в Savly с Ci 10316 (1)

Често задавани въпроси

Какво е Ci 10316?

Ci 10316 е козметична съставка с функция: оцветител.

Безопасна ли е съставката Ci 10316?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ci 10316?

В Savly има 1 продукта с Ci 10316: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ci 10316 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan