Cholesteryl Stearate

Емулгатор, омекотител, сгъстител
● Без риск

Какво е Cholesteryl Stearate?

Cholesteryl Stearate е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител, сгъстител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CHOLESTERYL STEARATE CAS 35602-69-8

Продукти в Savly с Cholesteryl Stearate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cholesteryl Stearate?

Cholesteryl Stearate е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител, сгъстител.

Безопасна ли е съставката Cholesteryl Stearate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cholesteryl Stearate?

В Savly има 1 продукта с Cholesteryl Stearate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cholesteryl Stearate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan