Carbocysteine

Против омазняване, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Carbocysteine?

Карбокистеин е аминокиселина, която помага за регулиране на себума. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CARBOCYSTEINE CAS 638-23-3

Продукти в Savly с Carbocysteine (9)

Често задавани въпроси

Какво е Carbocysteine?

Carbocysteine е козметична съставка с функция: против омазняване, грижа за кожата. Карбокистеин е аминокиселина, която помага за регулиране на себума.

Безопасна ли е съставката Carbocysteine?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Carbocysteine?

В Savly има 9 продукта с Carbocysteine: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Carbocysteine в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan