Caprylyl Glyceryl Ether

Сърфактант, почистващ, пенообразувател
● Без риск

Какво е Caprylyl Glyceryl Ether?

Caprylyl Glyceryl Ether е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAPRYLYL GLYCERYL ETHER CAS 10438-94-5

Продукти в Savly с Caprylyl Glyceryl Ether (1)

Често задавани въпроси

Какво е Caprylyl Glyceryl Ether?

Caprylyl Glyceryl Ether е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател.

Безопасна ли е съставката Caprylyl Glyceryl Ether?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Caprylyl Glyceryl Ether?

В Savly има 1 продукта с Caprylyl Glyceryl Ether: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Caprylyl Glyceryl Ether в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan