Caprylyc /Capric Triglyceride

Аромат, маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Caprylyc /Capric Triglyceride?

Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAPRYLYC /CAPRIC TRIGLYCERIDE CAS 73398-61-5

Продукти в Savly с Caprylyc /Capric Triglyceride (2)

Често задавани въпроси

Какво е Caprylyc /Capric Triglyceride?

Caprylyc /Capric Triglyceride е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми, грижа за кожата. Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата.

Безопасна ли е съставката Caprylyc /Capric Triglyceride?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Caprylyc /Capric Triglyceride?

В Savly има 2 продукта с Caprylyc /Capric Triglyceride: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Caprylyc /Capric Triglyceride в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan