Caprylic/Capric Triglycerides

Аромат, маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Caprylic/Capric Triglycerides?

Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES CAS 73398-61-5

Продукти в Savly с Caprylic/Capric Triglycerides (4)

Често задавани въпроси

Какво е Caprylic/Capric Triglycerides?

Caprylic/Capric Triglycerides е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми, грижа за кожата. Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата.

Безопасна ли е съставката Caprylic/Capric Triglycerides?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Caprylic/Capric Triglycerides?

В Savly има 4 продукта с Caprylic/Capric Triglycerides: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Caprylic/Capric Triglycerides в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan