Caprylic / Capric Trigly Ceride

Аромат, маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Caprylic / Capric Trigly Ceride?

Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLY CERIDE CAS 73398-61-5

Продукти в Savly с Caprylic / Capric Trigly Ceride (1)

Често задавани въпроси

Какво е Caprylic / Capric Trigly Ceride?

Caprylic / Capric Trigly Ceride е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми, грижа за кожата. Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата.

Безопасна ли е съставката Caprylic / Capric Trigly Ceride?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Caprylic / Capric Trigly Ceride?

В Savly има 1 продукта с Caprylic / Capric Trigly Ceride: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Caprylic / Capric Trigly Ceride в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan