Caprylic/Capric Trigluceride

Аромат, маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Caprylic/Capric Trigluceride?

Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLUCERIDE CAS 73398-61-5

Продукти в Savly с Caprylic/Capric Trigluceride (1)

Често задавани въпроси

Какво е Caprylic/Capric Trigluceride?

Caprylic/Capric Trigluceride е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми, грижа за кожата. Естери от кокосово масло, които хидратират и омекотяват кожата.

Безопасна ли е съставката Caprylic/Capric Trigluceride?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Caprylic/Capric Trigluceride?

В Savly има 1 продукта с Caprylic/Capric Trigluceride: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Caprylic/Capric Trigluceride в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan