Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride?

Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC/STEARIC TRIGLYCERIDE

Продукти в Savly с Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride (1)

Често задавани въпроси

Какво е Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride?

Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride?

В Savly има 1 продукта с Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Caprylic/Capric/Stearic Triglyceride в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan