Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters

Сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията
● Без риск

Какво е Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters?

Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLYGLYCERYL-10 ESTERS

Продукти в Savly с Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters (1)

Често задавани въпроси

Какво е Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters?

Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията.

Безопасна ли е съставката Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters?

В Savly има 1 продукта с Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Caprylic/capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan