Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate?

Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: BIS(TRIPEPTIDE-1) COPPER ACETATE CAS 130120-57-9

Продукти в Savly с Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate?

Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate?

В Savly има 2 продукта с Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan