Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer

Грижа за косата
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer?

Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer е козметична съставка с функция: грижа за косата. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: BIS-ISOBUTYL PEG/PPG-20/35/AMODIMETHICONE COPOLYMER Приложение III на Регламент 1223/2009

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета. Допустимо: до 0,1% в готовия продукт.

Продукти в Savly с Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer (1)

Често задавани въпроси

Какво е Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer?

Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer е козметична съставка с функция: грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета. Допустимо: до 0,1% в готовия продукт.

В кои продукти има Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer?

В Savly има 1 продукта с Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Bis-isobutyl Peg/ppg-20/35/amodimethicone Copolymer в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan