Behenyl Beeswax

Сгъстител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Behenyl Beeswax?

Behenyl Beeswax е козметична съставка с функция: сгъстител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: BEHENYL BEESWAX CAS 144514-52-3

Продукти в Savly с Behenyl Beeswax (1)

Често задавани въпроси

Какво е Behenyl Beeswax?

Behenyl Beeswax е козметична съставка с функция: сгъстител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Behenyl Beeswax?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Behenyl Beeswax?

В Savly има 1 продукта с Behenyl Beeswax: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Behenyl Beeswax в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan