Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate

Овлажнител, омекотител, антиоксидант
● Без риск

Какво е Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate?

Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate е козметична съставка с функция: овлажнител, омекотител, антиоксидант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: BACILLUS/RICE BRAN EXTRACT/SOYBEAN EXTRACT FERMENT FILTRATE

Продукти в Savly с Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate?

Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate е козметична съставка с функция: овлажнител, омекотител, антиоксидант.

Безопасна ли е съставката Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate?

В Savly има 1 продукта с Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan