Asparagus Lucidus Root Extract

Овлажнител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Asparagus Lucidus Root Extract?

Asparagus Lucidus Root Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ASPARAGUS LUCIDUS ROOT EXTRACT

Продукти в Savly с Asparagus Lucidus Root Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Asparagus Lucidus Root Extract?

Asparagus Lucidus Root Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Asparagus Lucidus Root Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Asparagus Lucidus Root Extract?

В Savly има 1 продукта с Asparagus Lucidus Root Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Asparagus Lucidus Root Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan