Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract?

Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ANGELICA POLYMORPHA SINENSIS ROOT EXTRACT CAS 92456-66-1

Продукти в Savly с Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract?

Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract?

В Savly има 1 продукта с Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan