Angelica Acutiloba Root Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Angelica Acutiloba Root Extract?

Angelica Acutiloba Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ANGELICA ACUTILOBA ROOT EXTRACT CAS 164288-49-7

Продукти в Savly с Angelica Acutiloba Root Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Angelica Acutiloba Root Extract?

Angelica Acutiloba Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Angelica Acutiloba Root Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Angelica Acutiloba Root Extract?

В Savly има 2 продукта с Angelica Acutiloba Root Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Angelica Acutiloba Root Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan