Ammonium Bicarbonate

Регулатор на pH
● Без риск

Какво е Ammonium Bicarbonate?

Ammonium Bicarbonate е козметична съставка с функция: регулатор на pH. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: AMMONIUM BICARBONATE CAS 1066-33-7

Продукти в Savly с Ammonium Bicarbonate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Ammonium Bicarbonate?

Ammonium Bicarbonate е козметична съставка с функция: регулатор на pH.

Безопасна ли е съставката Ammonium Bicarbonate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ammonium Bicarbonate?

В Savly има 1 продукта с Ammonium Bicarbonate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ammonium Bicarbonate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan