Ammonium Acrylates Copolymer

Сгъстител, филмообразуващ, свързващ
● Без риск

Какво е Ammonium Acrylates Copolymer?

Ammonium Acrylates Copolymer е козметична съставка с функция: сгъстител, филмообразуващ, свързващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER

Продукти в Savly с Ammonium Acrylates Copolymer (5)

Често задавани въпроси

Какво е Ammonium Acrylates Copolymer?

Ammonium Acrylates Copolymer е козметична съставка с функция: сгъстител, филмообразуващ, свързващ.

Безопасна ли е съставката Ammonium Acrylates Copolymer?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ammonium Acrylates Copolymer?

В Savly има 5 продукта с Ammonium Acrylates Copolymer: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ammonium Acrylates Copolymer в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan