Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer

Стабилизатор на емулсията
● Без риск

Какво е Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer?

Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACRYLATES/AMINOACRYLATES/C10-30 ALKYL PEG-20 ITACONATE COPOLYMER

Продукти в Savly с Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer (4)

Често задавани въпроси

Какво е Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer?

Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията.

Безопасна ли е съставката Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer?

В Savly има 4 продукта с Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acrylates/Aminoacrylates/C10-30 Alkyl Peg-20 Itaconate Copolymer в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan