Acid Yellow 23

Боя за коса
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Acid Yellow 23?

Acid Yellow 23 е козметична съставка с функция: боя за коса. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: ACID YELLOW 23 Приложения III, IV на Регламент 1223/2009 CAS 1934-21-0

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета. Допустимо: до 0,5% в готовия продукт.

Продукти в Savly с Acid Yellow 23 (4)

Често задавани въпроси

Какво е Acid Yellow 23?

Acid Yellow 23 е козметична съставка с функция: боя за коса.

Безопасна ли е съставката Acid Yellow 23?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета. Допустимо: до 0,5% в готовия продукт.

В кои продукти има Acid Yellow 23?

В Savly има 4 продукта с Acid Yellow 23: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acid Yellow 23 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan