Acid Red 18 (CI 16255)

Боя за коса
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Acid Red 18 (CI 16255)?

Acid Red 18 (CI 16255) е козметична съставка с функция: боя за коса. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: ACID RED 18 Приложения III, IV на Регламент 1223/2009 CAS 2611-82-7

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета. Допустимо: до 0,5% в готовия продукт.

Продукти в Savly с Acid Red 18 (CI 16255) (1)

Често задавани въпроси

Какво е Acid Red 18 (CI 16255)?

Acid Red 18 (CI 16255) е козметична съставка с функция: боя за коса.

Безопасна ли е съставката Acid Red 18 (CI 16255)?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета. Допустимо: до 0,5% в готовия продукт.

В кои продукти има Acid Red 18 (CI 16255)?

В Savly има 1 продукта с Acid Red 18 (CI 16255): виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acid Red 18 (CI 16255) в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan