Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine?

Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACETYLARGINYLTRYPTOPHYL DIPHENYLGLYCINE

Продукти в Savly с Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine (1)

Често задавани въпроси

Какво е Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine?

Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine?

В Savly има 1 продукта с Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan