Acacia Farnesiana Flower/stem Extract

Сгъстител, стягащ
● Без риск

Какво е Acacia Farnesiana Flower/stem Extract?

Acacia Farnesiana Flower/stem Extract е козметична съставка с функция: сгъстител, стягащ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACACIA FARNESIANA FLOWER/STEM EXTRACT CAS 89958-31-6

Продукти в Savly с Acacia Farnesiana Flower/stem Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Acacia Farnesiana Flower/stem Extract?

Acacia Farnesiana Flower/stem Extract е козметична съставка с функция: сгъстител, стягащ.

Безопасна ли е съставката Acacia Farnesiana Flower/stem Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Acacia Farnesiana Flower/stem Extract?

В Savly има 1 продукта с Acacia Farnesiana Flower/stem Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acacia Farnesiana Flower/stem Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan