2-O-Ethyl Ascorbic Acid

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е 2-O-Ethyl Ascorbic Acid?

2-O-Ethyl Ascorbic Acid е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: 2-O-ETHYL ASCORBIC ACID CAS 112894-37-8

Продукти в Savly с 2-O-Ethyl Ascorbic Acid (1)

Често задавани въпроси

Какво е 2-O-Ethyl Ascorbic Acid?

2-O-Ethyl Ascorbic Acid е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката 2-O-Ethyl Ascorbic Acid?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има 2-O-Ethyl Ascorbic Acid?

В Savly има 1 продукта с 2-O-Ethyl Ascorbic Acid: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж 2-O-Ethyl Ascorbic Acid в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan