Zirconium Dioxide

Матиращ
● Висок риск · забранен в ЕС

Какво е Zirconium Dioxide?

Zirconium Dioxide е козметична съставка с функция: матиращ. По регулацията на ЕС е в групата с най-висок риск (забранен в ЕС).

INCI: ZIRCONIUM DIOXIDE Приложение II на Регламент 1223/2009 CAS 1314-23-4

Защо е за внимание

В ЕС е забранено за козметика (Приложение II на Регламент 1223/2009). Понякога забраната важи само за определена форма или чистота на веществото.

Продукти в Savly с Zirconium Dioxide (1)

Често задавани въпроси

Какво е Zirconium Dioxide?

Zirconium Dioxide е козметична съставка с функция: матиращ.

Безопасна ли е съставката Zirconium Dioxide?

Висок риск. В ЕС е забранено за козметика (Приложение II на Регламент 1223/2009). Понякога забраната важи само за определена форма или чистота на веществото.

В кои продукти има Zirconium Dioxide?

В Savly има 1 продукта с Zirconium Dioxide: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Zirconium Dioxide в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan