Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract

Стягащ, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract?

Екстракт от кората на явора. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ULMUS CAMPESTRIS BARK EXTRACT

Продукти в Savly с Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract (7)

Често задавани въпроси

Какво е Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract?

Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract е козметична съставка с функция: стягащ, грижа за кожата. Екстракт от кората на явора.

Безопасна ли е съставката Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract?

В Savly има 7 продукта с Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan