Triticum Vulgare (Wheat) Starch

Абразив, сгъстител, свързващ
● Без риск

Какво е Triticum Vulgare (Wheat) Starch?

Triticum Vulgare (Wheat) Starch е козметична съставка с функция: абразив, сгъстител, свързващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TRITICUM VULGARE STARCH CAS 9005-25-8

Продукти в Savly с Triticum Vulgare (Wheat) Starch (2)

Често задавани въпроси

Какво е Triticum Vulgare (Wheat) Starch?

Triticum Vulgare (Wheat) Starch е козметична съставка с функция: абразив, сгъстител, свързващ.

Безопасна ли е съставката Triticum Vulgare (Wheat) Starch?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Triticum Vulgare (Wheat) Starch?

В Savly има 2 продукта с Triticum Vulgare (Wheat) Starch: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Triticum Vulgare (Wheat) Starch в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan