Triticum Vulgare (Wheat) Gluten

Овлажнител, свързващ, грижа за косата
● Без риск

Какво е Triticum Vulgare (Wheat) Gluten?

Протеин от пшеница, който хидратира и кондиционира косата и кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TRITICUM VULGARE GLUTEN CAS 93384-22-6

Продукти в Savly с Triticum Vulgare (Wheat) Gluten (14)

Често задавани въпроси

Какво е Triticum Vulgare (Wheat) Gluten?

Triticum Vulgare (Wheat) Gluten е козметична съставка с функция: овлажнител, свързващ, грижа за косата. Протеин от пшеница, който хидратира и кондиционира косата и кожата.

Безопасна ли е съставката Triticum Vulgare (Wheat) Gluten?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Triticum Vulgare (Wheat) Gluten?

В Savly има 14 продукта с Triticum Vulgare (Wheat) Gluten: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Triticum Vulgare (Wheat) Gluten в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan