Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables

Омекотител, грижа за косата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables?

Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за косата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TRITICUM VULGARE GERM OIL UNSAPONIFIABLES CAS 84012-44-2

Продукти в Savly с Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables (1)

Често задавани въпроси

Какво е Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables?

Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за косата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables?

В Savly има 1 продукта с Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan