Tripotassium Glycyrrhizate

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Tripotassium Glycyrrhizate?

Tripotassium Glycyrrhizate е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TRIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

Продукти в Savly с Tripotassium Glycyrrhizate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Tripotassium Glycyrrhizate?

Tripotassium Glycyrrhizate е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Tripotassium Glycyrrhizate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Tripotassium Glycyrrhizate?

В Savly има 2 продукта с Tripotassium Glycyrrhizate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Tripotassium Glycyrrhizate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan