Trifolium Pratense (Clover) Extract

Грижа за косата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Trifolium Pratense (Clover) Extract?

Trifolium Pratense (Clover) Extract е козметична съставка с функция: грижа за косата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT CAS 85085-25-2

Продукти в Savly с Trifolium Pratense (Clover) Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Trifolium Pratense (Clover) Extract?

Trifolium Pratense (Clover) Extract е козметична съставка с функция: грижа за косата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Trifolium Pratense (Clover) Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Trifolium Pratense (Clover) Extract?

В Savly има 1 продукта с Trifolium Pratense (Clover) Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Trifolium Pratense (Clover) Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan