Trideceth-7

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Trideceth-7?

Trideceth-7 е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TRIDECETH-7 CAS 24938-91-8

Продукти в Savly с Trideceth-7 (1)

Често задавани въпроси

Какво е Trideceth-7?

Trideceth-7 е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Trideceth-7?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Trideceth-7?

В Savly има 1 продукта с Trideceth-7: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Trideceth-7 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan