Tilia Platyphyllos Flower Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Tilia Platyphyllos Flower Extract?

Tilia Platyphyllos Flower Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TILIA PLATYPHYLLOS FLOWER EXTRACT CAS 91770-16-0

Продукти в Savly с Tilia Platyphyllos Flower Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Tilia Platyphyllos Flower Extract?

Tilia Platyphyllos Flower Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Tilia Platyphyllos Flower Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Tilia Platyphyllos Flower Extract?

В Savly има 2 продукта с Tilia Platyphyllos Flower Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Tilia Platyphyllos Flower Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan