Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil

Тонизиращ, маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil?

Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF OIL CAS 84929-51-1

Продукти в Savly с Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil?

Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil?

В Savly има 1 продукта с Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/leaf Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan