Thuja Occidentalis Leaf Extract

Избелващ, антиоксидант, грижа за косата
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Thuja Occidentalis Leaf Extract?

Thuja Occidentalis Leaf Extract е козметична съставка с функция: избелващ, антиоксидант, грижа за косата. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: THUJA OCCIDENTALIS LEAF EXTRACT Приложение III на Регламент 1223/2009 CAS 90131-58-1

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

Продукти в Savly с Thuja Occidentalis Leaf Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Thuja Occidentalis Leaf Extract?

Thuja Occidentalis Leaf Extract е козметична съставка с функция: избелващ, антиоксидант, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Thuja Occidentalis Leaf Extract?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

В кои продукти има Thuja Occidentalis Leaf Extract?

В Savly има 1 продукта с Thuja Occidentalis Leaf Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Thuja Occidentalis Leaf Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan