Tanaku-Ra Clay

Свързващ, абсорбент, пълнител
● Без риск

Какво е Tanaku-Ra Clay?

Tanaku-Ra Clay е козметична съставка с функция: свързващ, абсорбент, пълнител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TANAKURA CLAY

Продукти в Savly с Tanaku-Ra Clay (1)

Често задавани въпроси

Какво е Tanaku-Ra Clay?

Tanaku-Ra Clay е козметична съставка с функция: свързващ, абсорбент, пълнител.

Безопасна ли е съставката Tanaku-Ra Clay?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Tanaku-Ra Clay?

В Savly има 1 продукта с Tanaku-Ra Clay: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Tanaku-Ra Clay в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan