Syringa Vulgaris (Lilac) Extract

Тонизиращ, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Syringa Vulgaris (Lilac) Extract?

Syringa Vulgaris (Lilac) Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SYRINGA VULGARIS EXTRACT CAS 90063-50-6

Продукти в Savly с Syringa Vulgaris (Lilac) Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Syringa Vulgaris (Lilac) Extract?

Syringa Vulgaris (Lilac) Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Syringa Vulgaris (Lilac) Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Syringa Vulgaris (Lilac) Extract?

В Savly има 1 продукта с Syringa Vulgaris (Lilac) Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Syringa Vulgaris (Lilac) Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan