Symplocos Racemosa Bark Extract

Овлажнител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Symplocos Racemosa Bark Extract?

Symplocos Racemosa Bark Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SYMPLOCOS RACEMOSA BARK EXTRACT CAS 93165-83-4

Продукти в Savly с Symplocos Racemosa Bark Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Symplocos Racemosa Bark Extract?

Symplocos Racemosa Bark Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Symplocos Racemosa Bark Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Symplocos Racemosa Bark Extract?

В Savly има 2 продукта с Symplocos Racemosa Bark Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Symplocos Racemosa Bark Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan